Umarły Rozpruwacz | Z4Y.pl Zone4You - Strefa dla Ciebie

Panel

Zarejestruj

Zawartość

Forum
Śmietnik
Raviamt2.pl
Błędy & Problemy
Umarły Rozpruwacz

Zgłoś post

Powód zgłoszenia: 

Zgłoszenie zostało wysłane pomyślnie!

Dziękujemy za pomoc w utrzymywaniu porządku na forum.

Postaramy się jak najszybciej zrealizować twoje zgłoszenie.



Umarły Rozpruwacz

Temat rozpoczęty przez KradneRowery,

Avatar użytkownika KradneRowery KradneRowery Użytkownik Posty: 228
Witam, dzisiaj około godziny 19:30 robiłem misję "Umarły Rozpruwacz" męczyłem się 2 godziny(tak jest bm"em bez eq na dt xD) doszedłem w końcu do piętra z riperem, jakimś cudem udało się go zabić. Lecz niestety misja okazała się niezaliczona odświeżyłem ją nic nie pomogło. I mam takie pytanko czy można bylo by mi to naprawić lub zaliczyć misje bo jednak 2h na jedno dt to sporo czasu.
Nick postaci: BluKornel

Pozdrawiam
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grafika wstawiona przez użytkownika
Avatar użytkownika MorswinVV MorswinVV Zablokowany Posty: 40
oj ja Ci współczuje tym BM misji polowanie 8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika Gania Gania Użytkownik Posty: 228
Ty a nie odznaczyłeś misji dopiero w trakcie bicia ripa? xd
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika KradneRowery KradneRowery Użytkownik Posty: 228
Użytkownik Gania, 2018-05-08 20:08:36 napisał:

Ty a nie odznaczyłeś misji dopiero w trakcie bicia ripa? xd



Odpaliłem misję po wejściu na piętro z rozpruwaczen
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grafika wstawiona przez użytkownika
Avatar użytkownika Gania Gania Użytkownik Posty: 228
Użytkownik KradneRowery, 2018-05-08 20:34:18 napisał:



Odpaliłem misję po wejściu na piętro z rozpruwaczen



a weź odpal misje po samym wejściu do dt, ja tak zrobiłam i zaliczyło za pierwszym 😀
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika RekkayOficial RekkayOficial Użytkownik Posty: 92
Rippera nie jest taki łatwy nie wystarczy go po prostu zbić musisz to zrobić subtelnie żeby ci się dał np rozstawić jakieś ognisko w dt do tego wino z kwiatu brzoskwini do tego możesz dać mu jakąś róże i wtedy powinien się dać zaliczyć innej opcji nie widzę 😄
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika Gania Gania Użytkownik Posty: 228
Użytkownik RekkayOficial, 2018-05-08 21:09:10 napisał:

Rippera nie jest taki łatwy nie wystarczy go po prostu zbić musisz to zrobić subtelnie żeby ci się dał np rozstawić jakieś ognisko w dt do tego wino z kwiatu brzoskwini do tego możesz dać mu jakąś róże i wtedy powinien się dać zaliczyć innej opcji nie widzę 😄



albo trzeba być taką wspaniałą szamanką jak ja.
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika MrZajonc MrZajonc Użytkownik Posty: 231
lol ja archerem 1dt bez eq na trupy robie 30min XD
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grafika wstawiona przez użytkownika
Avatar użytkownika KradneRowery KradneRowery Użytkownik Posty: 228
Użytkownik MrZajonc, 2018-05-08 22:09:11 napisał:

lol ja archerem 1dt bez eq na trupy robie 30min XD


Te mapki nie lecą w ogóle :c
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grafika wstawiona przez użytkownika
Avatar użytkownika Xer Xer Administrator Posty: 3499
Sprawa ABSOLUTNIE wyjaśniona.
Testowaliśmy dzisiaj pół dnia sprawę z Riperem / Azraelem i jak się okazało, gracze po prostu nie wybijają wszystkich potworów na piętrze z Bossem i zamiast im zaliczyć zabicie Bossa to zalicza quest'owi (bo przecież, po ubiciu Bossa gdy nie wybijemy moobów to quest je wszystkie zabija).
Od zawsze tak było w Metinie, aczkolwiek nikt do tej pory nie wpadł na to, że gracze mogą bić od razu Boss'a.

W każdym razie, po najbliższym restarcie usunięta zostanie funkcja w DT/Katakumbach zabijająca wszystkie mooby po ubiciu Boss'a - zapobiegnie to wszelkim problemom graczy w przyszłości...
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grafika wstawiona przez użytkownika


Zamknięty

Ten wątek jest zamknięty.

Użytkownicy przeglądający ten wątek (1 os, w tym: zalogowani - 0, anonimowi - 0, goście - 1)

Aktualnie brak zalogowanych użytkowników.