Samia [MH] - S1/S2 | Z4Y.pl Zone4You - Strefa dla Ciebie

Panel

Zarejestruj

Gorące tematy:

Rolnictwo - uprawy Autor: mon211 Temat: Rolnictwo - uprawy Opublikowano:
Bossy m1 - występowanie Autor: Perwersyjny Temat: Bossy m1 - występowanie Opublikowano:
[TUT] Komendy GM & ID Przedmiotów i Moobów Autor: Xeer Temat: [TUT] Komendy GM & ID Przedmiotów i Moobów Opublikowano:
Wakacje Autor: Sasin Temat: Wakacje Opublikowano:
wasze opinie-magiczny proszek Autor: sally22 Temat: wasze opinie-magiczny proszek Opublikowano:

Zawartość

Forum
Gry MMO
Metin2
Cheaty, Boty, Hacki
Samia [MH] - S1/S2

Zgłoś post

Powód zgłoszenia: 

Zgłoszenie zostało wysłane pomyślnie!

Dziękujemy za pomoc w utrzymywaniu porządku na forum.

Postaramy się jak najszybciej zrealizować twoje zgłoszenie.



Samia [MH] - S1/S2

Temat rozpoczęty przez Riso,

#samia #wh #mh #s1 #s2 #czity #samia.pl #darmowe #czity
Avatar użytkownika Riso Riso Moderator Metin2 Posty: 3297
Nazwa
Samia [MH]

Instrukcja
Pobieramy folder z załącznika
Pobrane pliki wypakowujemy do folderu z Samią
Włączamy MT2.exe
Teraz powinno wyskoczyć takie okienko https://imgur.com/a/zF5Kd1L
Wpisujemy tam "load mhkag.py" i klikamy przycisk zaloguj bez wprowadzania danych
Następnie wpisujemy "load cycu.py" i teraz możemy normalnie się zalogować

Czit nie działa?
Pobierz Extreme injector z załącznika
Zmień nazwę pliku "do głównego folderu.mix" na "do głównego folderu.dll"
Włącz Extreme injector
Następnie kliknij select i wybierz proces Sami
Teraz klikamy add dll i przerzucamy plik "do głównego folderu.dll" w pole "DLL name", który zaznaczamy ptaszkiem
I klikamy inject teraz powinien pojawić Ci się komunikat że musisz coś zainstalować i instalujesz
Po instalacji wracamy do pliku "do głównego folderu.dll" i zmieniamy na "do głównego folderu.mix"

Działanie
Samia S1/S2

Opis
-WH
-MH
-ITD

Skan
https://v.z4y.pl/MjA5OQ

Autor
Cycu
Krycha
Kag321

Link do pobrania
Aby zobaczyć tą treść, musisz się zalogować.

Zdjęcia
SpoilerGrafika wstawiona przez użytkownika
Grafika wstawiona przez użytkownika
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Google
Avatar użytkownika ninja54 ninja54 Użytkownik Posty: 1
działa wh ?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika Kap3tu3r Kap3tu3r Użytkownik Posty: 1
Działa all
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika MarekCzarny MarekCzarny Użytkownik Posty: 1
Jak komuś nie działa mhkag.py i wyskakuje błąd ,,ImportError no module named Petla27" to otwórzcie mhkag.py przy użyciu notepad++ i usuńcie z niego

Cytat:

if a[2]=='2':
import petla22 as petla
else:
import petla27 as petla

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika wesfell12 wesfell12 Użytkownik Posty: 1
nie odpala w ogóle cmd z injectem
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika pawelek pawelek Użytkownik Posty: 1
Jak wpisuje w konsoli load mkkag.py to jest napisane : error informacje w pliku syserr.txt
i tak samo jak wpisuje load cycu.py
Pomoże ktoś?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika matiass91 matiass91 Użytkownik Posty: 1
Odpalam mhkag.py i wyskakuje "error informacje w pliku syserr.txt"
W syserr.txt

0212 00:13:15872 :: Traceback (most recent call last):

0212 00:13:15872 :: File "<string>", line 1, in <module>

0212 00:13:15872 :: File "mhkag.py", line 76, in <module>

0212 00:13:15873 ::
0212 00:13:15873 :: import petla27 as petla

0212 00:13:15873 :: File "system.py", line 137, in __pack_import

0212 00:13:15873 :: ImportError
0212 00:13:15873 :: :
0212 00:13:15873 :: No module named petla27
0212 00:13:15873 ::

Co zmienić w mhkag?


Użytkownik MarekCzarny, 2019-01-12 17:52:26 napisał:

Jak komuś nie działa mhkag.py i wyskakuje błąd ,,ImportError no module named Petla27" to otwórzcie mhkag.py przy użyciu notepad++ i usuńcie z niego

Usunąłem



Co zmienić w mhkag? Post edytowany przez matiass91
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Google
Avatar użytkownika Deepsy Deepsy Użytkownik Posty: 2
nie działa load mhkag.py ale to drugie tak
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika Riso Riso Moderator Metin2 Posty: 3297
Użytkownik Deepsy, 2019-02-28 17:45:32 napisał:

nie działa load mhkag.py ale to drugie tak


Zobacz datę dodania 😀
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Avatar użytkownika Deepsy Deepsy Użytkownik Posty: 2
xddd ale cyc działa a macie cos na S2 Rubinum zeby metki bilo i drop zbierało ??
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Avatar użytkownika Riso Riso Moderator Metin2 Posty: 3297
Użytkownik Deepsy, 2019-02-28 17:56:56 napisał:

xddd ale cyc działa a macie cos na S2 Rubinum zeby metki bilo i drop zbierało ??


Polecam m2bob dużo opcji czit działa do 10 kont tylko płatny 10 euro na miech.
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0


Użytkownicy przeglądający ten wątek (1 os, w tym: zalogowani - 0, anonimowi - 0, goście - 1)

Aktualnie brak zalogowanych użytkowników.