Ravia dziala? | Z4Y.pl Zone4You - Strefa dla Ciebie

Panel

Zarejestruj

Gorące tematy:

Dentysta Autor: Paluszek Temat: Dentysta Opublikowano:
Bossy m1 - występowanie Autor: Perwersyjny Temat: Bossy m1 - występowanie Opublikowano:
Raviamt2.pl S2 [PL] Autor: Xeer Temat: Raviamt2.pl S2 [PL] Opublikowano:
Zabiegi wyszczuplające po ciąży Autor: orchidea Temat: Zabiegi wyszczuplające po ciąży Opublikowano:
Apartamenty na godziny Autor: krysztalka Temat: Apartamenty na godziny Opublikowano:

Zawartość

Forum
Raviamt2.pl
Dyskusje
Pytania
Ravia dziala?

Zgłoś post

Powód zgłoszenia: 

Zgłoszenie zostało wysłane pomyślnie!

Dziękujemy za pomoc w utrzymywaniu porządku na forum.

Postaramy się jak najszybciej zrealizować twoje zgłoszenie.



Ravia dziala?

Temat rozpoczęty przez Expens,

Avatar użytkownika Expens Expens Użytkownik Posty: 349
Ravia działa jeszcze? bo od kilku dni nie moge sie zalogowac
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

MlodyWilk-|GAGGER|-100-ON
Expens-|WP|-96-ON
Drick-|Body|-93-ON
ProKotekBuff-|SMOK|-90-ON
MrDrick-|MENTAL|-87-ON
GoniZaCelem-|ARCHER|-75-ON
PaniDropu-lWPl-75-ON
Sura-lBMl-55-ON
Sklep-ON
Fuck-ON
Szaman-ON
Aura-ON
Ninja-ON
Mental-ON
Top-ON
Top1-ON
Archer-ON
BM-ON
Kowal-ON

Google
Avatar użytkownika Riso Riso Moderator Metin2 Posty: 3278
działa przed chwilą się logowałem
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Avatar użytkownika Expens Expens Użytkownik Posty: 349
Użytkownik Riso, 2019-01-12 16:06:19 napisał:

działa przed chwilą się logowałem


Mi wyskakuje taki bład i jak uruchamiam bez aktualiacji to zadne ch mi nie czyta
https://zapodaj.net/dacccb14225c5.png.html
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

MlodyWilk-|GAGGER|-100-ON
Expens-|WP|-96-ON
Drick-|Body|-93-ON
ProKotekBuff-|SMOK|-90-ON
MrDrick-|MENTAL|-87-ON
GoniZaCelem-|ARCHER|-75-ON
PaniDropu-lWPl-75-ON
Sura-lBMl-55-ON
Sklep-ON
Fuck-ON
Szaman-ON
Aura-ON
Ninja-ON
Mental-ON
Top-ON
Top1-ON
Archer-ON
BM-ON
Kowal-ON

Avatar użytkownika Riso Riso Moderator Metin2 Posty: 3278
Użytkownik Expens, 2019-01-12 16:24:57 napisał:


Mi wyskakuje taki bład i jak uruchamiam bez aktualiacji to zadne ch mi nie czyta
https://zapodaj.net/dacccb14225c5.png.html


Spróbuj zainstalować na pulpicie i urochomić jako administrator
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Avatar użytkownika KradneRowery KradneRowery Użytkownik Posty: 213
Masz za słabego komputra musisz odłączyć kartę graficzna bo masz za dużo fpsów i komputer nie wyrabia
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grafika wstawiona przez użytkownika
Avatar użytkownika Expens Expens Użytkownik Posty: 349
Użytkownik KradneRowery, 2019-01-12 23:31:49 napisał:

Masz za słabego komputra musisz odłączyć kartę graficzna bo masz za dużo fpsów i komputer nie wyrabia


z***biscie smieszny zart
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

MlodyWilk-|GAGGER|-100-ON
Expens-|WP|-96-ON
Drick-|Body|-93-ON
ProKotekBuff-|SMOK|-90-ON
MrDrick-|MENTAL|-87-ON
GoniZaCelem-|ARCHER|-75-ON
PaniDropu-lWPl-75-ON
Sura-lBMl-55-ON
Sklep-ON
Fuck-ON
Szaman-ON
Aura-ON
Ninja-ON
Mental-ON
Top-ON
Top1-ON
Archer-ON
BM-ON
Kowal-ON

Avatar użytkownika KradneRowery KradneRowery Użytkownik Posty: 213
Tak jak twój komputer.. O !
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grafika wstawiona przez użytkownika
Google
Avatar użytkownika ziomal5555 ziomal5555 Użytkownik Posty: 8
Działa ale to nie to samo co kiedyś 😞 pustki wszędzie widać :/ oby coś się zmieniło
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten wątek (1 os, w tym: zalogowani - 0, anonimowi - 0, goście - 1)

Aktualnie brak zalogowanych użytkowników.